tisdag 6 maj 2014

Hårda vindar o Sandstorm

Så idag när det har varit fint o varmt en vecka så kom vintern tillbaka, det blåser tokigt mycket och ibland två tre droppar regn.
Så efter att jag kört ut mat till två av  våra projekt så for vi till Valea Lui Mihai där troamd hade anordnat motocross tävling.
Vi visste inget om tider osv, då informationen på affischerna var spartansk. 3-4 Maj och vilka klasser som körde. Mer stod det inte. Så vi kom dit lagom så att vi bara behövde vänta en liten stund så drog det hela igång.
Ska väl säga att det inte var något fler-ledat startfält, mer så att en kvart av startgrinden var halvfull. De kan ha kört en omgång tidigare för att det var bara ett race för varje klass sen packade de ihop. Men det blev en eftermiddag full i alla fall. Först ut var det quadracers, tre fartfyllda åkare och en gammal gubbe på suzuki LTZ. Han blev varvad ganska ofta men han verkade ha kul.
Det var en väldigt sandig bana.
Sedan var det motorcyklar i olika klasser. Ner till två små 50cc på en liten förkortad bana och så till 80cc vildar med hjärlsläpp och avslutade med en lite snabbare blandklass av de större pojkarna.
Eftersom det inte hade regnat och det blåste bra så kommer man troligtvis o skita Leka kulor efter allt sandstormande. Behöver bara vatten ikväll till tandborsten, slipmedel finns redan.

Det var som vanligt med den Rumänska organisationen, ingen info men framför allt inte mycket till säkerhets avspärrningar eller och vara ute o köra i depån eller ute i terrängen. Det for folk åt alla håll. Här kommer i alla fall några bilder.
OK, nu har Internet blåst tillbaka så då kan vi slutligen publicera det här inlägget. Jag hant med och fylla år och katten fick idag tre små ungar.

Lite avslappnad publik i ytterkurva är ju aldrig fel eller....?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar