söndag 7 april 2013

Men Vs. The Wild Romania

Idag gott folk så fick Marghitas invånare något mer att skvallra om.
Då det har regnat rätt så mycket den sista tiden så har det fyllts på kraftigt i alla vattendrag. Vilket innebär att när kanaler och åar inte räcker till så tar vattnet till fält och gärden.
Allt detta regnande kan ju få en deprimerad för mindre men varför deppa när man kan utnyttja all vatten till något kul istället.
Så dag tog min gode vän och jag på oss galonisarna och drog på oss flytvästen, som tur var så var det en gren-rem på västen annar hade nog mina 32ggr förstora byxor hasat ner lite väl olägligt långt.
Sen släpade vi runt en kanot till baksidan av depå och så lade vi i den i kanalen som går bakom organisationen, Den på sommaren lilla bäck var nu en liten å som sedan slår sig ihop med ån Barcau. Vilket nu i dagarna var mer som motala ström.
Vi paddlade oss genom alla möjliga sorters buskar och träd, ibland i den riktiga floden ibland på ett gärde, det var lite halv-svårt o veta ibland vad som var vad.
Kul hade vi i alla fall.
Vi var ute dryga timmen, Lade i båten i Marghita sen så kom vår taxi och mötte oss i Sanlazar.
Hade byggt kanot fäste till Kameran kvällen innan så det blev en del bra bilder då det inte var allt för mycket grenar i vägen.
Här kommer ett litet smakprov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar